ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ХОМЕОПЛАЗМИН / HOMEOPLASMINE

Съдържа Calendula officinalis tinctura, Phytolacca decandra tinctura, Bryonia dioica tinctura,
Benzoe tinctura, Acidum boricum, парафин

Предназначение

хомеоплазмин
Хомеоплазмин не се използва при деца под тригодишна възраст

Хомеопатичният продукт ХОМЕОПЛАЗМИН е предназначен за локално външно приложение при повърхностни проблеми на кожата – зачервяване, протриване, надълбоки рани, подсичане, при напукана кожа и рагади, при леки неинфектирани изгаряния.

Продуктът разчита на антисептичното и противовъзпалително действие на екстракта от невен с добавените съставки фитолака и бриония. Осигурява по-бързо и чисто възстановяване на епителната тъкан.

Как се приема

Малки количества от унгвента ХОМЕОПЛАЗМИН се нанасят върху наранения участък на кожата от един до три пъти дневно. Този лекарствен продукт служи за допълнително въздействие при комплексна терапия на проблемни зони от кожата.

Не превишавайте дозата, препоръчана от дерматолог, поради опасност от токсично въздействие; ХОМЕОПЛАЗМИН се използва с продължителност, определена от специалист.

Възможни нежелани ефекти

Превишените дози ХОМЕОПЛАЗМИН или обработката на твърде големи кожни участъци могат да причинят отравяне, което се дължи на наличието на компонента борна киселина. Признаците за подобни епизоди са зачервяване на обработваната зона, обриви по кожата и прилежащи лигавици, гадене и повръщане, диария, гърчове и хипертермия. В редки случаи може да се стигне до увреждане на стомашно-чревния тракт.

Твърде продължителната употреба на продукта причинява натрупване на компоненти от борната киселина в организма, последвано от анемия, анорексия, косопад и конвулсии.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ХОМЕОПЛАЗМИН не бива да се употребява при свръхчувствителност към един или повече съставни компоненти.

Продуктът е противопоказан за малки деца и следва да се избягва; забранено е прилагането му при бебета и малки деца под тригодишна възраст. Тази потребителска група е най-уязвима спрямо въздействието на борната киселина и има сериозна опасност от отравяния и в малки дози.

Продуктът не се използва при свръх инфектирани и гнойни рани, както и при рани с обилна секреция.

Допустимо е прилагането на продукта при бременност и кърмене. Кърмещите пациентки не бива да полагат унгвента върху гърдите си.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на ХОМЕОПЛАЗМИН с негативен ефект върху здравето на потребителите.

Усреднена цена в аптеките – 6 лв за опаковка от 40 г, алуминиева туба

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *