ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кръвната група определя от какво ще се разболеем

Хората с кръвна група А са най-заплашени от стреса и неговите последици

кръвна група Това е така, защото различните кръвни групи в тялото си сътрудничат с различните хормони, които отделя то.

При хората, които не са с кръвна група О, има 60-80 процента по-голяма вероятност от образуване на тромби.

Индивидите с кръвна група А, В или АВ са изложени на по-висока опасност от сърдечни заболявания, тъй като са по-предразположени на по-драстични възпаления.

Специалистите от Университета на Вермонт провеждат проучване сред 30 хиляди души, чийто резултати показват, че хората, които са кръвна група АВ са изложени 82% повече на опасност от развитие на деменция.

„Кръвната група се свързва със заболявания като инсулт, който е базиран на състоянието на съдовата система, затова ние смятаме, че нейните проблеми може да са отговорни за проблемите на паметта“, твърди ръководителят на изследването доктор Кушман.

Въпреки това той е категоричен, че за добро ментално здраве трябва да поддържаме добра физическа форма, да не пушим, да водим здравословен начин на живот, да контролираме кръвното си налягане, защото нарушаването на всяко едно от тези изисквания може да доведе до бавното развитие на ментални проблеми.

Хората, които са от кръвна група В и имат, макар и малки отклонения от диетата, е много вероятно да се разболеят от рак на стомаха. Но, както и при всяко заболяване, и при тази тежка болест превенцията играе много голяма роля. Все по-често, проучванията показват, че промените в съдържанието на микрофлората на храносмилателния тракт могат да бъдат свързани и с метаболитни заболявания, включително и диабет тип II.

„Тъй като все още може да направим много малко за карцинома на стомаха, е добре да избягваме пушенето, прекалената употреба на алкохол и наднорменото тегло“, препоръчва доктор Кушман.

И докато от рак на стомаха са заплашени хората от кръвна група В, то рак на панкреаса представлява сериозна опасност за онези, които са с нулева кръвна група.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *