Подобрете храносмилането и махнете торбичките под очите с подмладяващата смес на Доктор Куин лечителката

Джейн Сиймoр е запазила красотата и младежкото си излъчване, благодарение на грижите, които полага за външния си вид

джейн И тези грижи съвсем не включват чести посещения при пластичния хирург. 64-годишната актриса изглежда на малко повече от 34 години. Станала известна с ролята си на Доктор Куин Лечителката, актрисата спазва почти военна дисциплина, когато става въпрос за здравето ѝ.

Всяка сутрин тя става точно в 5:30. Тича половин час, след това прави упражнения още 0 минути и закусва. Закуската ѝ обикновено се състои от чаша пресен сок, парче сирене и някакъв зеленчук. Преди закуската обаче, Доктор Куин Лечителката взима по една супена лъжица, която забърква още от времето, когато е била никому неизвестна актриса.

През всичките тези години Джейн Сиймoр променя почти непрекъснато хранителните си навици, както и физическата активност, упражненията и натоварванията, но въпреки това денят ѝ започва винаги по един и същ начин.

Каква е рецептата на чудната смес, която слага началото на всеки нов ден на Доктор Куин Лечителката?

смес

Рецептата е сравнително проста. Единствената задължителна съставка е постоянството.

Първите резултати могат да се очакват само месец, след като сте започнали, но е важно да сте постоянни и да взимате по една супена лъжица от тази смес.

Ето и рецептата:

Всяка сутрин миксирайте ½ супена лъжица зехтин и ½ супена лъжица лимонов. Прибавете щипка куркума и щипка черен пипер. Разбъркайте и вземете тази смес преди да закусите.

Сместа от зехтин и лимонов сок помага на храносмилателната система, ефективно лекува всички проблеми и очиства организма от токсини.

След като направите това лечение в продължение на няколко месеца, кожата ви ще стане блестяща, торбичките под очите ще изчезнат и ще забележите, че имате повече енергия.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *