ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Бабин лек при бронхит

Лекува безотказно и за кратко време

Намираме се на прага на сезона на грипа и настинките.

За съжаление в нередки случаи кашлицата преминава в бронхит и тогава изпадаме в паника и тръгваме по лекари. Най-добре е да не чакате да се създадат усложнения, а да се заемете с лечението още от самото начало.

Предлагаме ви една бабина рецепта при кашлица и бронхит, която действа безотказно. Тя не е от обичайните лекове, за които само като си помислите и ви се отвращава заради гадния им вкус. Напротив, дори ще се превърне в любимата ви рецепта за лечение на кашлица и бронхит.

Лекува безотказно и за кратко време
Лекува безотказно и за кратко време

За да не стигате до каквито и да било усложнения и да не се превръщате в лесна жертва на вирусите и настинките, добре е да се погрижите за организма си с уреда DR. SILVER 101.

Но нека се върнем на рецептата, която безотказно лекува кашлица и бронхит. За приготвянето й, са ви необходими 2 с.л. мед или захар, 1 средно големи банана (най-добре е ако са с черни точици по кората) и 400 мл. вряла вода.
Пасирайте бананите със захарта и добавете водата. Ако сте решили да използвате мед го добавете след като сместа престои и изстине, тъй като в противен случай ще изгубите полезните му свойства.
Оставете сместа да престои половин час и я изпийте. Пийте по три пъти на ден от тази смес и от кашлицата и бронхита няма да остане и следа, пише zajenata.bg.

За да предпазите организма си от вируси и настинки, вземете мерки с уреда DR. SILVER 101.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *