Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Зъбобол можете да оправите с оцет и нишадър

Добере се разбъркват 1 с. л. готварска сол, ½ с. л. стипца, на върха на ножа нишъдър и 1 кафена чашка оцет. Слагат се на печката за 5 мин. и след това се отстранява. Щом изстине, със сместа се прави гаргара.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Зъбобол можете да оправите с оцет и нишадър

  1. Georgi Petrov каза:

    Ужасявам се пред мисълта, колко хиляди зъба биха могли да бъдат спасени от клещите на зъболекарите, ако хората умееха да ползват собствената си урина или жива и мъртва вода.Това се случи и с мен. Преди седем осем години, след като показах снимките и то на добър и известен зъболекар, той ми каза, зъби в това състояние, не могат да се лекуват, трябва да се извадят. Разбира се отказах. Започнах да слагам между болните зъби и бузата, леко здъвкани възглавнички от сурово зеле, болката утихна, след което преминах на жабурене с собствената урина. Зъбите си ги имам и днес и ги ползвам без проблеми. Жабуренето с урина лекува и парадонтоза, афти и всякакви неприятну процеси в устната кухина. Уверявам Ви, лекуването и ваденето на зъб, е мнооого по неприятно от урината. Ако исключите от порциона животинските продукти и солта, урината става много ама много по малко неприятна. Още по добро средство е жабурене с жива и мъртва вода. За тази вода, можете да научите всичко, като щракнете на търсачката в нета. Петров – Натуропат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *