Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пречистване на панкреаса по рецептата на Джуна

Диабетиците ще се почувстват особено добре след това прочистване

Пречистването на панкреаса е много полезно, тъй като ще подобри значително нивата на кръвната захар. Ако за всички останали е препоръчително, то за диабетиците може да се каже, че е задължително.

Ако не сте диабетик, но въпреки това напоследък забелязвате, че организмът ви усвоява по-трудно сладките храни, то това е сигнал, че е крайно време да прочистите панкреаса си.
Прочистването на панкреаса е особено препоръчително след лечение, но това не означава, че не можете да го прилагате и профилактично.

За да прочистите задстомашната жлеза по рецептата на великата Джуна, ви е необходима 1 ч.ч. елда.
Залейте елдата с половин литър вода и я оставете да престои цяла нощ. На сутринта разделете сместа на две равни части. Едната от тях консумирайте вместо закуска, а другата трябва да замести вечерята ви.

Диабетиците ще се почувстват особено добре след това прочистване
Диабетиците ще се почувстват особено добре след това прочистване

Нека това бъде вашата закуска и вечеря в продължение на десет дни. На обяд можете да хапвате, както обикновено, но ще е добре през този период да наблегнете на по-леки храни като зеленчуци, риба или пиле например.
След десетдневния режим направете почивка от десет дни и ако е необходимо можете отново да повторите процедурата.

За да направите пречистването на панкреаса успешно, за времето, в което спазвате този режим трябва да изключите от менюто си животинските продукти, кофеиновите напитки, мазните и пържени храни, както и сладките изкушения.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *