Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта на академик Филатов за отказване на цигарите, загуба на тегло и борба с лошия холестерол

Предлагаме ви една лесна и проста рецепта на руския лекар Владимир Филатов, която може да ви помогне при отказването на цигарите

стевия Но преди това нека кажем няколко думи за това колко и защо е полезна стевията.

Тази билка е чудесно за лечение на диабет, високо кръвно налягане и допълнително тегло.

Най-честият проблем и притеснение при пушачите, които искат да се откажат от този вреден навик, е общото мнение, че те ще наддават на тегло. В действителност не е необходимо да се притеснявате за това, защото билковата смеска на академик Владимир Филатов ще ви помогне не само да откажете цигарите, но и да останете слаби. освен това, тази чудна билка – стевия, ще се погрижи и за нивата на високия холестерол.

Стевия е билка, която от векове се използва като естествен подсладител.

Тази билка е много добро средство срещу затлъстяването и тя ще ви помогне да се излекувате диабет и хипертония.

КУДЗО КОРЕН – БОРИ СЕ ЕФЕКТИВНО СЪС ЗАВИСИМОСТТА ОТ ЦИГАРИТЕ И АЛКОХОЛА. ПОРЪЧАЙТЕ ТУК

Може да се използва като маска за грижа за кожата, защото тя подхранва, прави кожата гладка и намалява бръчките. Стевията може да се използва в борбата срещу акнето и работи ефективно срещу дерматит.

Билката стевия може да бъде намерена във вид на сухи листа, зелен или бял прах или като течност. Тя не се нуждае от много внимание, и поради тази причина може да си я засадите в градината или на балкона.

Ето и рецептата на академик Филатов, която ще ви помогне в борбата с вредния навик:

Една супена лъжица евкалиптови листа и една супена лъжица листа от стевия, или стевия на прах се залива с чаша вряла вода. Оставете за един час. След като инфузията изстине добавете една супена лъжица глицерин и една супена лъжица мед.

Приема се по една четвърт от чашата 3 пъти на ден. Курсът на лечение е един месец.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *