Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как лесно да доживеете до 100: тайната на дълголетието на един 114-годишен мъж

Бернардо ЛаПалло е един необичаен човек

бернардо Той е роден през 1901 г. и в момента е на 114 години. Бернардо ЛаПалло твърди, че никога не е боледувал. И всичко това само защото никога през живота си не е хапвал червено месо и се е хранил изключително и само с органични храни.

Фактът, че той е доживял до тези години не е случаен. Тайната на дълголетието Бернардо е наследил от баща си, който е бил лекар. Всъщност, прочутият в цял свят столетник има още 5 тайни. Вижте кои са тези 5 храни, които ще ви помогнат да живеете по-дълъг и здравословен живот!

Чесън

Този продукт се използва като лекарство в почти всички континенти. Той има антисептични и антибактериални свойства и няма странични ефекти.

Мед

Всички полезни свойства на меда е трудно да се изредят в какъвто и да е списък. Ето защо Бернардо съветва да го използвате като естествен подсладител.

Канела

Това е подправка, която почти толкова популярна, колкото и чесъна. Канелата помага да се намали нивото на холестерола в кръвта и предпазва от развитието на диабет.

Шоколад

Ако мислите, че шоколадът е само за деца, грешите. Бернардо ЛаПалло твърди, че шоколадът е един от най-важните компоненти на дълголетието.

Зехтин

Някои казват, че е прекалено мазе. Други не харесват вкуса му. Столетникът го предпочита, защото е точно това, от което организма има нужда – балансирана мазнина, богата на много полезни вещества. Опитайте се да го включите в диетата си и ще усетите промените, които настъпват в тялото ви.

Вслушайте се в съветите на един мъдър човек. Човек, който е бил в състояние да доживее 114 години и откри тайната на своето дълголетие, за да могат и други да последват примера му. Включете в диетата си тези продукти и забравите за болестите!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Как лесно да доживеете до 100: тайната на дълголетието на един 114-годишен мъж

  1. Радка Илиева каза:

    След Освобождението и България е била на водещо място по брой на дълголетници в света. След направено изследване са стигнали до извода, че това се дължи на българското кисело мляко. То действително помага за по-здрав живот, но има и нещо друго, което изследователите не са отчели. А това е, че от 365 дни в годината българите са постели 200 дни и дори това е било заложено в религията и обичаите ни. Който не пости господ ще го накаже с болест.
    В днешно време, когато природата ни е много по-замърсена, когато храната е пълна с нитрати, с Е-та и Ж-та, когато дишаме газовете на всички автомобили, никой не пости и резултата е налице – болни сме от какви ли не болести. А за дълголетие и дума на може да става.
    Как да излезем от омагьосания кръг? Нека да се поучим от практиката на другите народи. Китайската народна медицина е на 5000 години и тя използва гъбите рейши като средство за детоксикация и за подобряване на кръвообръщението. В България има фирми, които предлагат прах от рейши, в капсули и дори в кафе, чай и горещ шоколад. Идеята да приемаме гъбата профилактично и да си правим ежедневна детоксикация. В чистото тяло не може да се развиват вируси, бактерии, ракови клетки и др. микроорганизми. Именно затова рейши е известна в Азия като гъба на дълголетието. http://www.kafe-ganoderma.eu/products

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *