ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ще бъдете изненадани: прочистете кръвта с този натурален еликсир!

Яжте от тази чудесна смес три пъти на ден, по една чаена лъжичка преди или след хранене

моркови Предупреждаваме ви и за единствения „страничен ефект“ на този еликсир – значително подобряване на кръвообращението.

Непрочистената кръв е началото на много здравословни проблеми. Умора, анемия, отпадналост, нередовен месечен цикъл… Ако имате този проблем, използвайки тази рецепта вие ще получите отлични резултати.

Този лечебен еликсир е мощен инструмент кръв ремонт. В допълнение към привеждане на отлични резултати, е много вкусно и можете да ни противодейства го като десерт.

Всичко, което ви трябва, е следното:

200 мл мед
200 грама орехи
200 грама стафиди
200 мл сок от моркови
200 мл сок от цвекло
2 лимона
и отделно сок от два лимона

Начин на приготвяне:

Нарежете двата лимона на половина и ги пасирайте с корите. Добавете мед, изцедения лимонов сок, сокът от цвеклото, след това сокът от морковите и разбъркайте. След това към сместа се добавят ситно нарязаните или смлени орехи и стафидите. По този начин вие ще получите чудна лечебна смес, която може да се съхранява в буркан. Яжте по три пъти на ден. Взема се една чаена лъжичка преди и една след хранене. Както вече казахме – единственият „страничен ефект“ от тази здравословна бомба е значително подобрение на броя на кръвните клетки.

И тъй като става дума за естествено средство, добре ще е да взимате от тази смес не по-малко от 1-2 месеца, за да може да се насладите на невероятния резултат.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *