ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Вижте рецептата за напитката, с която Йосиф Кобзон бори рака на простата

Известният певец вече почти едно десетилетие се бори с коварна болест

козбон

През 2005 г. певецът шокира всички, като направи изявление, в което сподели, че има рак на простатата и скоро ще умре. В онзи драматичен момент Йосиф Козбон каза, че единственото, което иска е да прекара последните си дни със семейството.

Песимизмът на Кобзон беше неразбираем за повечето руснаци, които го познават като силна и борбена личност. Но много скоро той щеше да спечели битката на живота си: той претърпя две операции, като едната бе изключително сложна и беше направена в Германия. Четири години по-късно певецът се подложи на нова операция. След нея заболяването започнало да намаляла. Въпреки хирургичната интервенция болестта на Козбон доведе до драматично образуване на тромб в белия дроб, възпаление на белите дробове и възпаление на тъканта на бъбреците. Според наличната информация, Кобзон все още редовно бива наблюдаван от някои от най-добрите онколози на Русия.

За заболяването си певецът говори изключително рядко. Онова, което казва, не е по-различно от онова, което сме чували от повечето хора, които по един или друг начин са се борили с рака – в основата на лечението е дисциплината. Дисциплина по отношение на дневния режим, натоварването, преодоляването на стреса и храненето.

Денят на атрактивният певец вече почти 10 години започва по един и същ начин – с любимата му напитка, която го дарява със сила и енергия.

Напитката, която върна живота на Йосиф Козбон се препоръчва най-вече при проблеми с бъбреците. Тя осигурява безпроблемното изхвърляне на всичко излишно от организма.

Ето и рецептата:

1 киви
1 банан
Сок от половин лимон или лайм
1 чаша от кафе със смлени орехи
2 супени лъжици сок от магданоз
1 чаша вода

Получаване на напитката:

Поставете всички съставки в блендер и ги смесете. От лимон трябва първо да изстискате сока и чак след това го добавите към смесителя (не слагайте целия лимон). Пийте тази напитка всяка сутрин на празен стомах.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Вижте рецептата за напитката, с която Йосиф Кобзон бори рака на простата

  1. ESTER DRAGOLOVA каза:

    С БЛАГОДАРНОСТ ЗА ВАШИТЕ РЕЦЕПТИ,В КОИТО НАМИРАМ ГОЛЯМО ОБЛЕКЧЕНИЕ ПРИ НЕОБХОДИМИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ НЕОБХОДИМОСТ !ТЕ СЕ ПЪРВИТЕ , КОИТО БЪРЗО НИ ИДВАТ НА ПОМОЩ .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *