Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Стопирайте рака с напитката на Кристина Апългейт – САМО 2 СЪСТАВКИ! /ВИДЕО/

Актрисата Кристина Апългейт все още се бори с последиците от това коварно заболяване

стоп рак Красивата блондинка нито за миг не забравя колко страшна и отговорна е тази борба. 43-годишната дама се пребори с рака на гърдата и основа фондация, която да подпомага нуждаещи се по целия свят.

Актрисата не отрича, че конвенционалната медицина е в основата на нейното лечение, но също така споделя, че много голяма част от победата ѝ над рака на гърдата се дължи както на алтернативната медицина, така и на дисциплината, която спазва по отношение на храненето.

Затова тя предлага един естествен начин за предпазване напълно от рак и предотвратяване растежа на клетките на рака. Всичко, което трябва да направите е да се консумирате редовно тази специална напитка в борбата срещу рака.

kristina apylgejt
Кристина Апългейт

Необходимо е просто да смесите две съставки с вода, и така от тези три достъпни компонента да получите най-доброто и естествено средство за предпазване от коварната болест.

Защо е тази напитка е толкова специална и защо има такъв голям потенциал в борбата срещу рака?

Тайната е някъде по средата на комбинацията от червено зеле и портокал. Ефектът от червено зеле и портокала е сигурен, защото те са богати на антиоксиданти. Недостатъчния прием на антиоксиданти може да се окаже причина за развитие на рак.

Според проучване, проведено от Министерството на земеделието на САЩ бе установено, че червеното зеле има 36 антоцианини, които са ефективни в борбата срещу рака. Тези съединения са специален вид флавоноиди, които предпазват от рак.

Друго проучване показва, че антоцианините имат двоен ефект в комбинация с витамин С. Затова тази напитка веднага укрепва имунната система и създава естествена защита срещу страшните болести.

И така, какво е необходимо, за да си направите напитката, с която Кристина Апългейт посреща всеки нов ден?

Съставки:

-1/4 Червено зеле

-6 Портокала

-Вода

Инструкции:

Нарежете зелето на малки парченца, направете портокалов сок и добавете малко вода, толкова колкото е необходимо сместа да стане удобна за пиене. Смесете всички съставки в блендер, докато не се получи компактна смес. Консумирайте напитката на празен стомах през деня.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *