Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 подправки, които предпазват от рак: не се отказвайте от този лесен начин да бъдете здрави!

Всеки ден по малко от тази смес с 3 подправки не просто ще подобри здравето ви, а ще направи чудеса за него. Индийските йоги най-добре знаят кoe е добро за здравето.

куркума рак

И ако това ви звучи малко далечно и мъгляво, то трябва да кажем, че има медицински изследвания, които са потвърдили ползата от подправките, които дългогодишно се ползват от индийските жени. Една от най-често срещаните подправки в Индия е куркумата. Тя съдържа огромно количество антиоксиданти – вещества, които предотвратяват появата на ракови клетки. Освен, че е любимата подправка на йогите, куркумата е се ползва и от индийските жени, които смятат, че тази подправка помага за запазване на красотата и младостта. Ако смесите трите съставки, можете да получите отлично средство, което ще се бори активно с раковите клетки и ще работи в полза на подобряване защитните сили на организма.

Необходимите съставки за това средство са:

  • куркума;
    маслиново масло;
    черен пипер.

Начин на приготвяне:

Смесете 1/4 супена лъжица куркума с половин чаена лъжичка зехтин и добавете щипка смлян черен пипер. Разбъркайте добре всички съставки. Вие можете да използвате получената смес като подправка за салати или да взимате от нея по една чаена лъжичка на ден, ако е необходимо с малко вода.

Куркумата е известна с противовъзпалителните си свойства, които я правят един от най-добрите естествени антибиотици. Проучванията показват, че тази подправка помага за предотвратяване развитието на рак на дебелото черво, простатата и мозъка. Зехтинът съдържа витамини и антиоксиданти, които помагат да се бори срещу рака на гърдата, а пиперинът в състава на черния пипер умножава ползите от куркумата и зехтина.

Ето защо тази смес толкова полезна! Опитайте се да я приготвите още днес, и няма да се страхувате от онкологичните заболявания, нито от други болести. Кажете на приятелите си за тези продукти, които удължават живота и се борят със страшните болести!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *