Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Чудният домашен крем на Моника Белучи премахва стрии и скрива белези

Всяка жена иска да се отърве от стриите

monika И всяка жена пробва да направи това по различен начин: от използването на скъпи кремове и мазила против стрии до хирургически интервенции. Бъдете сигурни, че не е необходимо да отивате толкова далеч! Има естествени методи , които успешно ще ви отърват от стриите и ще заличат белезите по тялото. И колкото и да е странно, точно един такъв естествен метод е помогнал на една от най-красивите жени в света да запази добрата форма и неустоимата кадифена мекота на кожата. 50-годишната Моника Белучи сподели рецептата за мазилото, което ползва против стрии, в интервю, което тя даде на „Vanity Fair“ преди 5 години.

На 45 години Моника стана майка на Леони – прекрасна дъщеричка, заради която актрисата стана за втори път майка. Малко след като роди тя сподели: „Раждането на дете на зряла възраст изисква доста голяма смелост“.

Освен актрисите, едва ли има жена, която да не иска да се отърве от стриите.

Предлагаме ви рецептата на това ефективно мазило, изпробвано от самата Моника Белучи.

Ето и рецептата:

250 грама сол

250 грама захар

100 мл палмово масло (палмовото масло може да бъде заменено от друг растително масло, като за предпочитане е да може да си набавите поне кокосово масло)

Смесете всички съставки. По време на вечерния душ приложете така получената смес към проблемните области от кожата си и втрийте добре. След процедурата просто нанесете овлажняващ крем или лосион за тяло. Количеството, разбира се, може да варира, според пораженията, които имате. Остатъка може да съхранявате спокойно в хладилника.

След месец редовна (ежедневна!) употреба, ще забележите, че стриите стават все по-малко забележими. В никакъв случай не трябва да пренебрегвате тази процедура след първите положителни резултати. нека това се превърне в една приятна и необходима грижа за вашата красота.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *