ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Това е най-мощният естествен антибиотик, за който са ви необходими само 3 съставки

Този естествен антибиотик има силен противовъзпалителен ефект и убива всички бактерии, които биха могли да бъдат възможни причини за някои заболявания

естествен антибиотик Предимството на този естествен антибиотик е, че за разлика от синтетичните антибиотици то няма странични ефекти върху храносмилателния тракт и е 100% безопасно.

Куркумата е първата съставка, която ще ви е необходима, за да си направите този естествен антибиотик. Тя е активно вещество с повече от 150 терапевтични характеристики, включително противоракови, противовъзпалителни и антиоксидантни.

Мед и куркума е чудесна комбинация, която ще подобри храносмилането и заради това ще се увеличи броят на добрите бактерии в червата.

И за да са категорични ползите от куркумата, към сместа трябва да добавите и черен пипер, който ще засили и гарантира нейното лечебно действие.

Необходими съставки:

100 грама домашен мед
1 супена лъжица куркума на прах
2-3 щипки прясно смлян черен пипер

Смесете съставките и ги поставете в подходящ стъклен буркан.

Как се използва този естествен антибиотик?

Когато забележите първите симптоми на разболяване или каквото и да е неразположение, консумирайте лекарството по следния начин:

Ден 1 – вземете една чаена лъжица на всеки час
Ден 2 – вземете по половин чаена лъжичка на всеки 2 часа
Ден 3 – вземете половин чаена лъжица три пъти през деня.

Препоръчително е да не гълтате веднага лекарството, а да го задържите в устата си, докато се разтвори и след това да го преглътнете.

Ако не ви харесва вкуса на сместа, може да я добавите в малко прясно мляко или чай. Може да пиете и малко чай или мляко веднага след като сте глътнали лечебния естествен антибиотик.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Това е най-мощният естествен антибиотик, за който са ви необходими само 3 съставки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *