Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Древна рецепта цери очни инфекции

Учените са останали изненадани от ефикасността й

Древна рецепта цери безотказно очни инфекции.

Рецептата е англосаксонска и съдържа лук и чесън – двата най-добри природни антибиотика.
Въпросният лек е бил широко разпространен през 9 век и се е приготвял от видни знахари.

Експерти са категорични, че мощният лек за очни инфекции може да се справи дори с бактериите, които не са податливи на лечение с антибиотици.
Древният лек е бил пресъздаден от група британски учени, които останали изумени от резултатите.

Ако не вярвате на рецептите от народната медицина, можете да се доверите на очилата Д-Р ВИЖЪН, които ще подобрят значително зрението ви само за няколко дни и междувременно ще решат и останалите очни проблеми.

Учените са останали изненадани от ефикасността й
Учените са останали изненадани от ефикасността й

Рецептата за лекарството е била открита в стар английски ръкопис, който съдържал инструкции за лечението на редица заболявания.
Д-р Кристина Лий, която е експерт по бактериални тела е направила превода на древната рецепта, церяща очни инфекции.

Екипът учени посочва, че това лекарство е от най-ранните примери за медицина, която очевидно се е развивала с доста бързи темпове.
Очакванията на екипа били мехлемът да има почти незначителен ефект, но останали удивени, когато се убедили в мощното му действие.

Вероятно вече се питате какво съдържа въпросният древен лек. Според превода, направен от д-р Лий, мехлемът съдържа равни количества чесън и кромид лук (може да бъде заменен и с праз), 25 мл. английско вино и соли от едър рогат добитък.
Лукът и чесънът се счукват в хаванче в продължение на две минути и се добавя виното. Солите от едър рогат добитък се разтварят в дестилирана вода и се добавят към останалата смес, която трябва да престои за девет дни на температура 4 градуса и едва тогава да се премине към употреба, пише lentata.com.

Очилата Д-Р ВИЖЪН действат за дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *