Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето от кой витамин се нуждаете, за да постигнете ефективно отслабване!

Недостигът на витамин В1 предизвиква нарушение в обмяната на веществата и затова е необходимо да си го набавяме с подбиране на храната

Може би сте забелязали, че много хора и ние в това число понякога сме много затруднени в опитите си да отслабнем. Една от възможните причини е в липсата на витамин В1 в храната. При недостиг ние чувстваме слабост в мускулите, затормозяване на нервната система, проблеми със зрението, понеже се стига до болестта бери-бери.

Витамин В1
Витамин В1 е необходим и за отслабване

Витамин В1 е бил получен за пръв път от люспите на ориза през 1912 г. Той трябва да се приема всеки ден с храната и да се търсят подходящи хранителни добавки, ако в ежедневната храна не може да се намери. Дневната доза е 1,5 – 2 мг. Приложим е и при рак на шийката на матката. Причината, за да е получи дефицит в тялото е съвременният начин на хранене с рафинирани храни, с брашно, захар, олио с всичките им приложения.

По отношение на храната трябва да се съобразяваме с факта, че някои храни го унищожават в стомаха, като хмелът и орехите. Кафето и чаят съдържат танини, които също играят такава роля предизвикващи дефицитът му. Морските риби и други дарове от морето също го унищожават, понеже в тях има живак и други тежки елементи и химикали поети от телата им от замърсените води.

Полезният за отслабване витамин В1 също се нарича и анервин и тиамин. Съдържа се в бирената мая, пълнозърнестите храни, хлебната мая, млечните храни и черния дроб.

Напълняването поради недостига му се дължи на неправилна обмяна на веществата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *