ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Брадавиците се лекуват у дома! Вижте как!

Ето как можете да премахнете образувалите се по кожата ви брадавици с домашни средства!

Брадавиците са заразни! Те представляват образувания от мъртви клетки, които поразяват най-горния слой на кожата. Повърхността им е груба, а най-неприятното е, че могат да се появят по всяка една част от човешкото тяло. Най-често поразени са обаче лицето и ръцете.

Въпреки че няма безотказно лечение и премахване на брадавици в домашни условия, различни методи, тяхното комбиниране и най-вече тяхното въздействие върху организма на конкретния човек могат да доведат до желания успех. Ето кои са някои от най-препоръчваните методи за справяне с брадавиците у дома.

Когато се заложи на билколечение, се препоръчва сутрин и вечер поразените участъци да се мажат с тинктура от туя или невен. Като комбинация към това добре е да се приема и чай от ехинацея, от репей или ливадна детелина.

Друга домашна рецепта предвижда, брадавиците да се налагат по два пъти  на ден с лимонов сок или със счукан чесън.

На особена популярност за лечението на брадавици се радва и рецепта, при която глава лук се накълцва и се покрива със сол. След като предстой една нощ, от сока, който се е отделил от нея, се капва на заразеното място.

Ябълковият оцет също се препоръчва за лечение на брадавици, като от него се приготвя компрес, който вечерно време се поставя на болното място и се оставя до сутринта.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 6 до “Брадавиците се лекуват у дома! Вижте как!

  1. hristina каза:

    Vie na koe vikate bradavica? tova sus smokinqta az sam go pravila na koko6i trun. Tova ako e „bradavica“ po novomu , edno vreme go nari4ahme koko6i trun…a bradavica se kazva6e na tova koeto ekato bemka no e nagur4eno i stur4i ot kojata. Izvinete me ama mnogo „moderni“ stanahte i mojete da zabludite nqkoi hora.

  2. Христов каза:

    Най-ефикасното е да се разчоплят малко и да се накапят с мляко от смокиня няколко пъти.

  3. Teodora каза:

    Ima i oshte edna recepta.Proletta i lqtoto kato ima ralica naberete lilavite cvetove i kato se naturka mqstoto s tqh bradavicite izchezvat.Ako ne stane ot purviq put povtorete procedurata! Uspeh

  4. ДИМИТАР КИРИЛОВ каза:

    ИМА МНОГО ПО ЛЕСЕН НАЧИН ..КЪСАТЕ ЛИСТО ОТ СМОКИНА И НАМАЗНАТЕ НЯКОЛКО ПЪТИ БРАДАВИЦАТА С МЛЯКОТО КОЕТО ПУСКА СМОКИНОВИЯ ЛЕСТ …ГАРАНЦИЯ 100-% ЛИЧНО АЗ ГО ОТКРИХ БЕЗ ДА ИСКАМ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *