Рецепта с алое събужда заспалото мъжко либидо и помага на мъжете да вдигнат самолета

Както е добре известно,популярните рецепти за здраве и дълголетие са коренно различни от съвременните синтетични средства

aloe Това важи с пълна сила за отварите, които увеличават потентността. Билковите продукти за повишаване на потентността са мощен източник на мъжката сила. Билковите чайове и лекарствените препарати, приготвени по уникални рецепти, имат широк спектър на действие и, за разлика от фармацевтичните лекарства, нямат почти никакви странични ефекти, освен това, че имат положително въздействие не само върху конкретните функции на тялото или органи, но също така и върху всички метаболитни процеси в човешкото тяло.

Няма едно-единствено универсално средство за повишаване на потентността. За всеки конкретен случай е необходимо да се избере дадено растение или растителен комплекс, който е в състояние напълно или частично да възстанови потентността.

Ако сексуалното желание е „заспало“ и не иска да „се събуди“, опитайте да отгледате в градината си жен-шен. Използвайте водна или спиртна настойка от растението. Жен-шен се препоръчва и на мъже, страдащи от сексуални нарушения, свързани с неврози или други заболявания, отслабващи организма. Елеутерокок е достъпният заместител на жен-шена, като по някои параметри дори го превъзхожда.

А алоето отглеждайте на перваза на прозореца. Растението е доста разпространено и под названието „столетник“. От листата може да се изцеди сок и да се смеси с лъжичка мед. Пие се по 1 ч.л. три пъти на ден в продължение 2-5 седмици.

И накрая – съвета на Хипократ: „Нещата, които могат да вредят и да помагат, трябва да се ползват, докато носят полза, и да ги изоставите, преди да ви навредят“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *