Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти при заболяване на щитовидната жлеза

Набират се малки орехчета веднага след падането на цвета. Напълва се половината от 1 буркан. Допълва се догоре със захар. Запечатва се и престоява на тъмно 6-8 месеца. Взема се по 1 средна чаена лъжичка (10 капки) с 1 бучка захар. След 30 мин. се изяжда препечена филийка, намазана с краве масло. Прави се 1 път на ден. Изпълнява се 10 дни и след това 20 дни се почива. Лечението продължава по описания начин.

2 с. л. стръкове блатен тъжник се заливат с 500 г гореща вода и киснат 1 час. Запарката се прецежда и се пие по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди ядене.

Всеки ден да запланува в храната си ядките от 7-10 пресни (набрани същата година) ореха. Престоялите орехи не са полезни. Черупките не се изхвърлят. 1 чаша черупки от орехи се измиват и се варят в 1 л вода 5-6 мин. Сутрин и вечер се пие като чай с лимонов сок и незахаросан пчелен мед, а през деня като вода. Прави се всеки ден.

Счукват се на каша 2 шепи листа от пелин и се посипват с половин пакетче нишадър на прах. Налага се вечер върху шията и се държи цяла нощ. Необходими са 15-20 процедури.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *