ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народни рецепти при заболяване на щитовидната жлеза

Набират се малки орехчета веднага след падането на цвета. Напълва се половината от 1 буркан. Допълва се догоре със захар. Запечатва се и престоява на тъмно 6-8 месеца. Взема се по 1 средна чаена лъжичка (10 капки) с 1 бучка захар. След 30 мин. се изяжда препечена филийка, намазана с краве масло. Прави се 1 път на ден. Изпълнява се 10 дни и след това 20 дни се почива. Лечението продължава по описания начин.

2 с. л. стръкове блатен тъжник се заливат с 500 г гореща вода и киснат 1 час. Запарката се прецежда и се пие по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди ядене.

Всеки ден да запланува в храната си ядките от 7-10 пресни (набрани същата година) ореха. Престоялите орехи не са полезни. Черупките не се изхвърлят. 1 чаша черупки от орехи се измиват и се варят в 1 л вода 5-6 мин. Сутрин и вечер се пие като чай с лимонов сок и незахаросан пчелен мед, а през деня като вода. Прави се всеки ден.

Счукват се на каша 2 шепи листа от пелин и се посипват с половин пакетче нишадър на прах. Налага се вечер върху шията и се държи цяла нощ. Необходими са 15-20 процедури.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *