Каква е гаранцията, че „I LOVE FASHION”® наистина работи?

отслабване с парфюм, капсули за отслабване, i love fashion, Ай лав фешън, мода и отслабване, модерно отслабване, отслабване, парфюм за отслабванеДоказателството е налице с протокола от клиничното проучване на SINETROL® Xpur, проведено във Франция.

 

В тестовете са участвали 95 доброволци – 55 жени и 40 мъже с наднормено тегло, на възраст 22 до 45 години. Те са били разделени на две групи на случаен принцип. В продължение на 12 седмици едната група – 47 лица, е приемала всекидневно по две капсули от продукта със стандартно съдържание на SINETROL® Xpur, съответно на закуска и обяд. Контролната група е получавала плацебо капсули.

След финала на експеримента се оказва, че мазнините по талията, бедрата и коремната област на участниците в първата група имат значителна редукция, сравнено с контролната група. Sinetrol Xрur – групата отчита намаление с 5.71 процента спрямо 1,56% за талията на плацебо-участниците; 4,71% спрямо 1,35% за ханша и 9,73% спрямо 3,18% за общите мазнини. Клиничното проследяване на показатели от проби на кръв и урина не открива негативни странични ефекти за бъбреците и черния дроб.

i love fashion, Ай лав фешън, капсули за отслабване, мода и отслабване, модерно отслабване, Отслабване, отслабване с парфюм, парфюм за отслабване

Да се доверим на „I LOVE FASHION®!

„I LOVE FASHION® капсулите, съдържащи SINETROL® Xpur, са надеждни, безопасни за здравето и с доказан ефект в борбата с наднормените килограми. Те имат изключително  значение при съставянето на програми за редукция на теглото и оформянето на идеална фигура в проблемните зони (ханш, бедра, талия и корем).

Ефектът от действието в действието на капсулите „I LOVE FASHION® се усилва и стабилизира благодарение на втората им съставка – хром пиколинат, която балансира нивата на кръвната захар, съдейства за успешен контрол върху апетита и потиска влечението към сладки храни. Гарантира изгарянето на излишната глюкоза.

 

 

 

Наистина ли отслабването с „I LOVE FASHION”® е безопасно?

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “Каква е гаранцията, че „I LOVE FASHION”® наистина работи?

  1. Марта Коева каза:

    Продуктът работи! Заявявам го, след като вече изпитвам ефектите му. Започнах програма за отслабване с известни резерви, защото имам проблеми със сърцето и си давам сметка какви рискове има за здравето ми при една строга диета. „Ай лав фешън“ е безопасен продукт – това ми каза моят терапевт, а и аз вече мога да твърдя същото. Давам си сметка, че вероятно това е заради естествените съставки на капсулите. Продуктът улеснява изгарянето на мазнините и дава повече шансове на всяко сърце!

  2. Стефани каза:

    С напредването на възрастта килограмите се трупат и ако човек не направи нещо съществено, било то физически усилия, диети, тенденцията е надебеляване, което може и да остане безвъзвратно, всичко си зависи от човека. Не знам дали I LOVE FASHION е най- ефикасният начин за отслабване. Много обещаващо звучи описанието на продукта и аз мисля да му се доверя, защото очевидно не предизвиква отрицателни странични ефекти, а пък ако ми помогне и сваля 5-10 килограма ще бъде супер. След време ще споделя своето лично впечатлние и няма да спестя критиките си, ако всичко е само един фалш и измама. До скоро. ;]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *