Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3а подобряване на сърдечната дейност

Смесват се по 50 грама цвят от лавандула, глог, листа от маточина, корени от дилянка, стръкчета от мащерка и 30 грама риган. От сместа се вземат 2 супени лъжици и се поставят във вряща вода. Киснат 2 часа, след което се прецеждат. Пие се по 1 винена чаша, 3 пъти дневно преди ядене.

В 1кг мед се добавят 1 кг смлени лимони заедно с корите, 25 броя счукани бадемови ядки, 25 броя кайсиеви ядки и 25 броя ситно нарязани листа от индрише. Смесват се добре и се взема по 1 супена лъжица на гладно до свършване на количеството.

Прясно мляко се сварява на водна баня, след което се подквасва на умерена температура с лъжица кисело мляко. Прецежда се през тензух и това, което изтече през тензуха се разрежда със сока от 2 лимона. Всяка сутрин на гладно се изпива по 1 чаша от този цвик и лимона. Реалният резултат настъпва след 40 дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *