Амишите лекуват главоболие с ето тази билкова смес

Амишите са религиозна група, която живее предимно на територията на Съединените Американски Щати

amishite
Амишите боледуват като всички останали хора, с тази разлика, че болестите при тях минават значително по-лесно и бързо. Те не търсят лекар, когато се разболеят, а билка. Интересното е, че тази общност почти не боледува от рак и други сериозни и нелечими болести.

Амишите не ползват електричество, леки коли и дигитални джаджи. Отглеждат храната си сами и сами си шият дрехите. Техният изключително простичък живот им гарантира стабилно здраве и дълголетие.

Днес ви предлагаме една рецепта на амишите, която може да ползвате за главоболие. Прави се много лесно и е сравнително вкусна за прием.

За разлика от амишите и според последни проучвания, повече от 70% от населението на развитите страни се оплаква от рецидивиращо главоболие. Увеличаването на болката бързо се усеща, а често ние се борим с него с помощта на голям брой анестетици, които не вършат почти никаква работа.

Предлагаме ви една уникална рецепта на амишите, с помощта на която те лекуват главоболие. Рецептата е ефикасна, тъй като е изпробвана в продължение на много години.

Необходими продукти:

– 10 скилидки чесън
– 500 грама мед
– 10 грама черен пипер

Начин на приготвяне:

1. Почистете скилидките чесън от ципата.

2. Вземете стъклен буркан със здрав капак и поставете всички съставки там.

3. Оставете сместа да се влее на тъмно и хладно място в продължение на 5 дни.

След 5 дни, можете спокойно да вземете лекарството. Всеки път, когато почувствате, че главоболието е на път, трябва да взимате по 1 супена лъжица от това естествено лекарство. Ако обичате по-пикантния вкус, освен черен пипер, може да добавите и малко чесън. С течение на времето ще видите как главоболието ще ви измъчва все по-рядко.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *