ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Гарабитов диагностицира заболявания в зародиш с нова технология

Посетителите на Център Гарабитов вече могат да бъдат подложени на специални изследвания, чрез които се установяват болестите в зародиш

След специалния масаж, с който могат да бъдат излекувани повече от 100 болести и метода за отслабване, Гарабитов вече прилага нов метод за  диагностика и откриване на заболявания.

Със специален апарат,  без болка, се прави изследване на енергийните центрове и на аурата.

Лявата ръка се поставя върху специални сензори, които улавят електромагнитното поле на човек. Информацията се събира в специална програма, която дава пълен доклад за аурата и чакрите.

Специални диаграми и графики отчитат какво е състоянието на човек. Прави се сравнителен анализ между правилното здравословно  състояние и отклоненията, които са се появили в изследвания пациент.

На база на тези отклонения може да се разбере от какво е болен пациентът в момента, както и какви са тенденциите за развитие на нови болести, които са все още в зародиш.

garabitov-ivan
Иван Гарабитов прави нов вид диагностика

Това не е нещо ново за източната медицина. За разлика от конвенционалната, на Изток първо настройват чакрите на човек, а след това лекуват болестите.

Източните медици знаят, че  съществува огромна непрекъсната връзка между физическото и менталното тяло на един пациент.

Преди да се проявят на физическо ниво, болестите вече са регистрирани в неговото ментално тяло.

Понякога само с въздействие върху менталното тяло болестите изчезват без да се налага прием на билки, хапчета и други медикаменти.

Всички читатели, които желаят да се възползват от възможностите на аура камерата, трябва да потърсят консултация в    Център Гарабитов ТУК >>>.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *