ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Мента и ленено семе при спазми в хранопровода

Да се пие редовно чай от мента или джоджен. 1 супена лъжица листа от билката се залива с 400 грама вряща вода. Кисне 1 час и отварата се прецежда. Пие се по 50 грама 3 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама стръкове от жълт кантарион, цвят от невен, по 40 грама корени от черен оман, корени от ружа, стръкове от бял равнец, 30 грама стръкове от червен кантарион, 20 грама стръкове от пача трева. 2 супени лъжици от дрогата се запарва с 400 грама кипяща вода. Кисне 1час и запарката се прецежда. Приема се по 100 грама 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват добре 40 грама ленено семе, 50 грама стръкове жълт кантарион, 30 грама стръкове бял равнец, 40 грама стръкове от хвощ и 30 грама салеп на прах. 1 супена лъжица от билковата смес се залива с 500 грама вряща вода. Ври 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 100 грама 4 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *