Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечение с ахат – камъка на щастието

Древните лечители наричат ахата „камък на щастието“

ahat Той предпазва, отклонява негатива, изпълва със сили. Ахатът е универсален и красив камък. Битува поговорката: „Носи ахат, ще си богат!“. Ахатът е и мощен лечител, изпълвайки собственика си с енергетична сила. Особено добре влияе на сърдечната чакра. Много силен амулет и талисман. Камъкът помага във всякакви ситуации, ако призовете силата му. Подходящ е както в украшения, така и във вид на фигурки и други предмети за дома.

Ахатът е с разнообразни цветове и оттенъци. Всеки може да си подбере камък по свой вкус и предпочитание, фигурки на вашите любими божества от ахат ще влияят благоприятно не само върху вас, но и върху жилището ви. Украшения от ахат -нанизи, гривни, пръстени, медальони, мощно ще работят за вас и ще ви помагат. Ахатът е много добър и грижовен камък. И колкото по-добри сте с него, колкото повече се грижите за него и го обичате, толкова повече енергии ще ви отдава.

Практики с ахат

За да усилите действието на медитацията или да получите необходимата защита и подкрепа, носете медальон с ахат на гърдите, на нивото на сърдечната чакра. Ако у дома поставите късче ахат на прозореца, домът ви винаги ще е под неговата енергетична защита.
На болните места на тялото е добре да поставяте ахат – той е превъзходен лечител, отнемайки болката. Добре помага при главоболие, мускулни и ставни болки. Но след това задължително трябва да го измиете под студена течаща вода.

Вземете ахата в дясната ръка, притиснете го до сърдечната чакра, затворете очи. Представете си как енергията на камъка протича във вас, а вашите енергии се устремяват към камъка. Мислено го помолете да бъде ваш помощник, защитник и генератор на сила. Благодарете му с любов. Вече имате специална връзка с ахата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *