Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Доматеният сок изчисти кожата ми от упорита екзема!

Ще се опитам да бъда кратка, за да не ви отегчавам с дълги и ненужни обяснения

доматен сок

Целта на моето писмо е да споделя как доматения сок изчисти кожата ми от упорита екзема.

Аз съм на 24 години, здрава, слаба и /надявам се/ нормална млада жена.

Относно моята екзема – бях 8 години, когато започнаха да се появяват обривите. Първо под носа ми по време на сезона на алергиите, по ръцете през зимата, понякога зад коленете също. Използвала съм хидрокортизон постоянно, но това даваше само временни резултати. Когато отидох в университета положението ми се влоши. Имах екзема на моя торс, зад врата ми, понякога и по ушите. Лицето ми също пострада, което беше най-ужасно.

В крайна сметка реших да се опитам да намеря начин да се измъкна от това положение сама. Отначало не беше толкова лошо, но като дойдеше студеното време аз се покривах едва ли не цялата в обриви. Моята екзема не е била причинена от някакви конкретни храни, но все пак реших, че проблемът може да е дебелото черво. Не заради друго, а заради леко шантавата диета, която спазвах, ако може така да се каже. Аз ям много бял ориз, месо, картофи, сандвичи, макарони и почти никакви зеленчуци.

Честно казано, вече не помня къде прочетох за доматения сок. Това едва ли има някакво значение. Има значение единствено това, че аз започнах да пия доматен сок всеки ден. Сутрин на гладно и на обед преди хранене. Отначало имах няколко кратки, но интензивни пристъпи на сърбеж, но това просто е било част от процеса на оздравяване. Първите две седмици имах и малко проблеми със съня, но и това си отиде бързо.

Обривите изчезнаха постепенно. Мина вече година, откакто започнах лечението с доматения сок, а аз съм без грам пъпка по тялото. Сок вече пия само от време на време, като поддържащо лечение.

Нямам идея дали се излекувах заради ликопена, който съдържат доматите, или заради нещо друго полезно, което има в тях. Както и да е, надявам се това да помогне на някого. Никога не съм мислила, че ще се намери нещо толкова просто, което да работи толкова добре и толкова бързо. Никога не съм си представяла, че един доматен сок ще ме избави от хронично заболяване, което ме измъчваше в продължение на 15 години.

Красимира Найденова от Пловдив

Доматеният сок притежава противо-раково, кръвотворно, антиатеросклеротично, жаждоутоляващо, възбуждащо апетита, жлъчегонно, пикочогонно, общоукрепващо, противомикробно, противовъзпалително, слабително, хипотензивно, захаропонижаващо, антитоксично действие.

Доматеният сок се използва при болести на обмяната на веществата, особено водно-солевия метаболизъм, диабет, затлъстяване, анемия, сърдечносъдови заболявания (хипертония, стенокардия, след инфаркт на миокарда), глаукома, гастрити с понижена киселинност, язва на стомаха и дванадесетопръстника, бъбречнокаменна болест, изтощение на организма, отслабване на паметта.

Редовната употреба на доматен сок предотвратява апендицит, намалява риска за заболяване от рак на шийка на матката, на дебелото черво, белите дробове и стомаха, както и от аденома на простатата жлеза.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Доматеният сок изчисти кожата ми от упорита екзема!

  1. Elena каза:

    Здравейте , моля ви да напишете сокът от домати пресен ли трябва да е , или може и от кутия от магазинната мрежа . Поздрави !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *