Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти при мигрена

Вечер 1 час преди лягане измийте главата си с топла вода, втрийте в корените на косата си смес от по 3 капки от следните масла – мента, евкалипт и здравец. Увийте главата си с хавлиена кърпа и легнете за 15 минути.

migrenaСлед това станете и изпийте един горещ чай от мента и маточина, подсладен с 1 супена лъжица мед.

Изпийте един аспирин, който сте смачкали, за да не увреди стомаха ви. Ако не можете да приемате аспирин, направете отвара от листа и клонки на върба и липов цвят.

Ако имате силно главоболие, придружено с гадене и повръщане, трябва да се храните с повече плодове и зеленчуци и непременно спрете цигарите! Тютюнът намалява имунитета ви и така усложнявате всяко заболяване, защото организмът ви няма сили да се справи.

Сутрин на гладно изпийте една чаша – 200 мл топла преварена вода, в която сте сложили 1 супена лъжица сок от лимон. Можете да сложите 1 лъжица мед, по желание.

Ако имате вана вкъщи можете да си правите билкова баня като капнете по 3 капки масла от мента, маточина, евкалипт и чаено дърво. Продължителност на банята – 15 минути.

Направете си настойка от 2 с.л. бял оман в 200 мл чаша вряла вода. Да киснат 1 час и прецедете. Пийте 3-4 пъти на ден по една супена лъжица преди ядене поне 3 месеца.

Слагайте пресни листа от зеле върху мястото на главата, което ви боли и на слепоочията винаги, когато ви боли.

 

МИГРЕНАТА – ужасната болка, която мъчи жените!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *