ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Гастрит се оправя с мента

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 грама стръкове от мента, стръкове от жълт кантарион, 30 грама листа от смрадлика. 1 супена лъжица от сместа се запарва с 700 грама кипяща вода. След изстиване запарката се прецежда. Разделя се на 4 приема и се изпива за 1 ден. Приема се 30 минути преди хранене. Лечението трае най-малко 3 месеца.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 грама стръкове от пелин, листа от мента и цвят от лайка. 1 супена лъжица от сместа се залива с 300 грама кипяща вода. Кисне 15 минути и запарката се прецежда. Пие се по 100 грама 3 пъти дневно 30 минути преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 грама стръкове от жълт кантарион, цвят от невен, листа от мента, 60 грама стръкове от червено подъбиче. 2 супени лъжици от дрогата се залива с 600 грама кипяща вода. Вари се 10 минути на тих огън. След изстиване отварата се прецежда. Пие се 6 пъти дневно 30 минути преди и 30 минути след хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *