Илач при склеротични изменения на сърдечния мускул

Смесват се и се разбъркват добре 50 грама стръкове от розмарин, 40 грама корени от дилянка, 120 грама цвят от глог, по 70 грама листа от мента и листа от маточина. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 грама кипяща вода. Врат 5 минути на тих огън и след изстиване запарката се прецежда. Пие се по 100 грама 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 60 грама корени от дилянка и плодове от шипка, 30 грама стръкове от горо- цвет, по 50 грама стръкове от жълта тинтява, цвят от глог, стръкове от хвощ, по 40 грама листа от бреза и клонки от имел. 2 супени лъжици се заливат с 500 грама вряща вода. Врат 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 100 грама 4 пъти дневно преди хранене.

2 кг лимони и 1 кг орехови ядки се смилат на месомелачката. Ситно се нарязват 50 листа от индрише. Всичко се разбърква много добре и се прибавя с бъркане към 1 кг мед. Приема се по 1 супена лъжица сутрин, обед и вечер 20 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *