Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

При пневмония използвайте борови връхчета

Смесват се и се разбъркват внимателно по 200 грама стръкове от камшик и борови връхчета, по 60 грама листа от живовлек и исландски лишей, по 50 грама коренища от иглика и семена от анасон. 2 супени лъжици се заливат с 500 грама вряща вода. Ври 10 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 100 грама 4 пъти дневно, подсладена с мед.

500 грама прясна коприва да се изпърже с 3 супени лъжици свинска мас. Разстила се върху хартия и се налага върху гърдите на болния. След 3 часа лапата се маха, кожата се почиства и на гърдите се слага дебеличък пласт памук, който трябва да се държи 5-6 часа.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 грама плодове от драка и стръкове от балаканска чубрица, по 30 грама стръкове от хвощ и корени от иглика, 20 грама листа от живовлек. 2 супени лъжици се заливат с 400 грама вряща вода. Киснат ч ас и запарката се прецежда. Пие се по една винена чаша 3 пшъти дневно преди хранене. Подслажда се с мед.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *