Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да подобрите мозъчното кръвообращение?

Мозъчното кръвообращение е важно за здравето, тъй като нарушенията могат да доведат до кръвоизливи, които са опасни за живота

билки Основната причина за мозъчен кръвоизлив е високото кръвно налягане. С рязкото покачване може да настъпи руптура на мозъчните съдове и да се развие вътремозъчен хематом.

Честите повишения на кръвното налягане може да са причина за промени в стените на малките кръвоносни съдове. Тези промени водят до стесняване, а често и до запушването на мозъчните съдове.

Друго усложнение, което може да настъпи, ако мозъчното кръвообращение е затруднено, е мозъчен инфаркт. При мозъчният инфаркт е налице по-малко кървене, но се губи съзнание. Често мозъчният инфаркт започва с виене на свят, силно, почти непоносимо главоболие и повръщане.

Използването на средства за подобряване на мозъчното кръвообращение има много ползи за здравето. Те оказват положителен ефект върху обмяната на веществата и кръвообращението в мозъка.
използват се и срещу нарушения на паметта, световъртеж, лоша концентрация, болест на Алцхаймер.

Предлагаме ви една рецепта от народната медицина за подобряване на мозъчното кръвообращение.

За първата рецепта е необходимо да се смила и се разбърка една чаена лъжичка листа от глог и зеленика. След това ги залейте с две чаши вряща вода и се вари на слаб огън за около пет минути. малко преди да махнете от огъня добавете една чаена лъжичка цветове от глог. Покрийте и оставете да стои около час. След като изстине прецедете и добавете към тази билкова смес една лъжичка течен мед. Тази отвара се пие два месеца един час преди хранене.

Също така, по време на тези два месеца може да пиете малка чаша червено вино вечер, но не всяка вечер. Ако сте на възраст под 60 години взимайте и по един аспирин за разреждане на кръвта.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *