БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Японска система на загуба на тегло: отървете се от корема само за 5 минути на ден

Отървете се от корема с това упражнение

Японците имат шокиращо разнообразие от начини за намаляване на теглото, които буквално се конкурират помежду си по лекота и ефективност.

otslabane За съжаление, повечето хора нямат време за сутрешно бягане, или пък не им достига воля да пазят диети. Лошото е и това, че колкото по-тежки ставаме, толкова по-голям става и апетита ни. И започваме да търсим вълшебни хапчета за отслабване, чудни билкови отвари и всякакви начини за сваляне на излишните килограми. Или още по-добре – ако може да лежим, нищо да не правим и все пак да отслабваме.

Това, последното, е възможно, колкото и да не ви се вярва. Мислите, че става въпрос за магия? Нищо подобно! Прочетете внимателно следващите редове.

Повече от 10 години японския лекар Фукуцудзи помага на хората, които имат проблем с килограмите, да отслабват. И това се случва без диети, изтощителни физически упражнения и дори не е кой знае колко скъпо.

Какво ще ви трябва?

  • голяма кърпа;
    по-здрава връв или панделка за завързване;
    хоризонтална повърхност;
    5 минути на ден.

Методът се състои в това, че в рамките на няколко минути трябва да лежите върху навитата на руло кърпа.

qponski metod

1. Кърпата, която ще навиете, трябва да има следните параметри – 40 см на дължина и 7-10 см ширина. С подходящата връв се вързва така, че да не се развързва.
2. Легнете на пода върху постелка. разположете тялото така, че кърпата да се пада на кръста – точно под пъпа.
3. Краката се разтварят на ширината на раменете. Палците се допират, а между двете пети трябва да има 20-25 см. разстояние.
4. На илюстрацията е показано как точно трябва да бъдат разположени ръцете и краката.
5. Внимание! Стойте внимателно, защото по време на тренировката костите и ставите са леко изместени.

Упоритост и постоянство ще ви осигурят успех с този метод. Лягате и стомаха се стяга, а излишната мазнина се разпределя. Ако ви е трудно в началото да останете в това положение, постепенно увеличавайте времето, докато достигнете 5 минути.

Разкажете за тази невероятна японска техника на приятелите си. Нека и те се убедят, че загубата на тегло може да бъде лесна и ефективна.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 8 до “Японска система на загуба на тегло: отървете се от корема само за 5 минути на ден

  1. мразя мошеници. .. каза:

    Автора е някой тъпанар. ..Ако краката са ти разтворени на ширината на раменете, а петите на 20 сантиметра една от друга и пръстите събрани , то раменете трябва да са ти широки само 20 см. …

  2. baba ti ot mexico каза:

    Нормални ли сте ?! Това е упражнение за кръста и гръбначния стълб а не за коремните ви мазоли !!

  3. Калпазанина каза:

    🙂 Каква мъчнотия е българският език.. „Отървете се от корема само за 5 минути на ден“ би могло да означава и, че само за 5 минути от целия ден ще имаш на разположение готин корем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *