ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Еликсир – чудна детоксикация!

Това е лесен за направа и страшно полезен за здравето и тялото еликсир – чудна детоксикация. Лято, жеги и задух, на които трудно можеш да удържиш. А кой от нас не се побърква само от мисълта за предстоящото „подуване“ на тялото, отичане на крайниците и прочие „хубавини“, причинени от задържането на вода и токсини в организма?!

eleksirЗатова ви представяме един от най-силните борци против подобни проблеми – еликсирът за мигновено пречистване, който ни дава и тонус и свежест през целия ден, който намерихме на сайта topactualno.com.

Препоръчително е да го консумирате всеки ден като това ще ви е само от полза. Приготвя се страшно лесно, а продуктите, които ви трябват, присъстват във всеки хладилник. Това са една краставица, един лимон, около десетина листа от мента и два литра вода.

Вземете един по-голям и задължително стъклен съд или буркан, който да може да побере измитите и нарязани на кръгчета лимон и краставица. Към тях прибавете и листата от мента, също добре измити и ги залейте с водата, която непременно трябва да е студена.

Сложете буркана в хладилника и го оставете да престои в него един ден или поне повече от 15 часа. След това вече сте готови за детоксикацията на тялото си като пиете по две чаши (по 250 мл) от еликсира всеки ден. Добре е да ги изпивате около половин час преди да седнете на трапезата си за обяд или вечеря.

Тази разхладително-тонизираща и пречистваща процедура се прави ежедневно поне в течение на петнадесетина дни. През това време, ако искате и да се отървете от някое и друго досадно килце и напитката да ви помогне за отслабване, то се въздържайте от консумацията на сладки храни, пържено и газирано, както и от тестени изделия.

 

Природен еликсир за подсилване на организма!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *