Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Медицината на бъдещето няма да причинява физическа болка

Страхът от лекари, инжекции и други неприятни изживявания ще останат в миналото, защото медицината на бъдещето няма да причинява физическа болка

Тази позитивна информация научаваме от майсторите  на гонга, известните по света  Дон Конро от САЩ, Том Солтрон от Полша и Аби дел Сол от Аржентина, който бяха гости в предаването На кафе.

Тримата майстори на лечебната музика са в България, защото изнасят поредица от концерти в София.

От тях научаваме, че медицината на бъдещето няма да бъде практикувана само от лекари, които малтретират нашите тела с инжекции, операции и други болезнени манипулации, а с помощта на звуци – звукотерапия.

Звукотерапия от много години се провежда в различни страни по света, както йога и медитация, но тези полезни за здравето практики навлизат активно и у нас.

medicina-badeste
Звукотерапията е медицината на бъдещето

Звукотерапия може да се получи с мелодиите на различни инструменти като гонг, тибетски пеещи купи, раковина, маракаси и други.

Всичките тези инструменти  издават различни звуци и мелодии, които създават благоприятно поле около нас.

Човешкият мозък изключва своята трескава мисловна работа, а човешката същност става подвластна на вибрациите, които се промъкват в човешкото тяло и по този начин въздействат холистично.

Холистичният резонанс от различните инструменти  зарежда слушателите с хармонична енергия. Тази енергия  повдига всички вибрации на тялото и на съзнанието.

Медицината на бъдещето – звукотерапия помага на всички мускули, нерви, клетки да се  отпуснат и  напрежението да бъде отнето.

При положение, че подобна звукотерапия се прилага редовно, тя довежда до пълно оздравяване на  нервната и на  ендокринната система.

Хора, които страдат от  болести, извън заболяванията на опорно-двигателната система, могат да оздравеят с помощта само на звукотерапия.

Звукотерапия може да се провежда с помощта на жива музика, но и с музика, която е записана на диск и всеки сам в къщи да се лекува по този уникален и безболезнен метод.

При проблеми с опорно-двигателната система са необходими масажи  и физически раздвижвания, натоварвания и други гимнастики като йога, но съчетани със звукотерапия, те дават много по-бърз и положителен ефект.

*********

Няма значение дали практикувате йога или се лекувате с помощта на звукотерапия, важно е да пиете от полезната вода на Хидро хелт, която е заредена с минерали  и която ще помогне като профилактика на вашето тяло да бъде здраво.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *