ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Проф. Синтия Бейли откри формулата за вечно млада кожа без бръчки (ВИДЕО)

Един от най-големите страхове на хората не е краят на живота, а старостта и нейните поражения върху човешкото тяло и кожа. Проф.  Синтия Бейли идва на помощ

След като дълги години дерматологът проф. Синтия Бейли прави проучвания в Калифорния, тя откри не просто защо човешката кожа остарява, а как този процес да бъде забавен в дълъг период от време.

Както самата  проф. Синтия Бейли обяснява по време на много презентации, които провежда и многото срещи с жени от различна възраст, причината за остаряването не е липсата на достатъчно вода в клетките, а липсата на важен белтък (пептид), благодарение на който човешката кожа се подхранва и задържа своята еластичност и свеж вид много дълго време.

sintia-bailey
Проф. Синтия Бейли откри тайната за вечна младост на кожата

Изследванията на  проф. Синтия Бейли се градят на база откритията, които Юха Фиейберг, Надан Петерсон и Ейрик Албертсен са направили през годините и за които са станали Нобелови лауреати по биология и по химия.

Всички продукти за кожа, които проф.  Синтия Бейли е направила, вече са тествани не само лабораторно, но и върху пациенти.

Резултатите са повече от отлични. Жени на възраст около 50 години, след 2 или 3-седмична употреба на кремовете на проф.  Синтия Бейли са изгладили своите бръчки около очите, носа, устата, между веждите и по челото.

След няколко месечна употреба, тези същите жени изглеждат с по 15 години по-млади, писаха в perfectskinresource.com.

Чрез интернет продуктите на проф.  Синтия Бейли могат да бъдат закупени и у нас.

До тогава всяка българка може да въздейства върху своя организъм по следния начин:

Да пие жива вода, която е алкализирана вода, приготвена с помощта на Хидро хелт.

Тази жива вода е обогатена с различни минерали и други полезни вещества, затова е полезна за хората от всякаква възраст.

Ако имате проблеми с кожата, използвайте лосиона Ин дерма.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *