Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билката гръмотрън топи излишните килограми

Тази малко позната билка от природната аптека ни помага да стопим излишните килограми, понижава кръвното налягане и служи за изхвърляне на излишните течности от тялото ни

Днес ще ви представим една не много широко позната билка, която носи името гръмотрън. Това изключително полезно растение от природната аптека ни помага да редуцираме теглото си, да изхвърлим излишните течности, ако тялото ни задържа вода.

Освен това с него се коригира нивото на кръвното ни налягане, има положително повлияване при бъбречни проблеми, заболявания на простатата, помага при шипове, ревматизъм, разширени вени, разкри онлайн портала Rozali.com.

grumotran
Билката гръмотрън топи излишните килограми

Билката гръмотрън е познат диуретик. Доказано е, че благодарение на нея може да се намали апетита, а оттам и да се стигне до така желаното отслабване в началото на активния летен сезон.

Гръмотрън помага и за изглаждане на кожата на тялото ни, с него успешно се отърваваме от неприятния целулит и вече нямаме проблеми с портокаловата кожа.

А ето и как се използва тази изключително полезна билка.

Когато искате да редуцирате теглото си и да стопите излишните килограми, то трябва да си намерите малко корени от растението гръмотрън. Около 1 супена лъжица от билката се запарва в една чаена чаша вода.

Получената отвара започвате да консумирате по една кафяна чаша на гладно два пъти дневно, около 15 минути преди хранене. Тъй като течността от билката гръмотрън е с изявено горчив вкус, можете да добавите към нея малко мед или поне да я оставите в хладилник да престои няколко часа, за да бъде добре изстудена, когато я пиете.

Също така вкусът на получената отвара можете да подобрите като прибавите към нея ароматни билки като мащерка, маточина, мента или липа.

Важно е да знаете, че не бива непрестанно да пиете от отварата с гръмотрън. След направен курс на пречистване от 10 дни е необходима почивка от поне една седмица преди отново да повторите процедурите.

ВОДОРАСЛИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *