Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да се спасим от запека

При обикновен запек болния сутрин, обед и вечер 20 минути преди ядене да взема по една бучка захар с 10 капки настойка от листа на босилек. Половин шише се напълва с листа от босилек и се залива до цял обем на шишето с чист маслинен зехтин. Стои на слънце 20 дни или пък една пълна чаена лъжичка припечени житни трици, разбъркани с равен обем мед на гъста каша. Десет минути по-късно се изпива 1 чаша чай от листенца на розов цвят. Една супена лъжица розов цвят се запарва с 200 грама вряща вода, кисне захлупена 20 минути и се прецежда. Пие се подсладена с мед.

Изпива се една чаша топла отварка от цвят от бял равнец, цвят от бяла ружа, листа от дива теменуга, мента, цвят и листа от пиперита, листенца от майчин лист, листа и цвят от синя тинтява, листа и цвят от слез по 50 грама от всяка. От тази смес две пълни супени лъжици с прибавка на една супена лъжица ленено семе и една чаена лъжичка кори от зърнастец се запарват с 600 грама вряща вода и захлупена се вари 10 минути. Като изстине се прецежда, пие се подсладена с мед.

Вечер преди заспиване да се вземат 1-2 супени лъжици чист маслинен зехтин или една супена лъжица смес от 500 грама чист пчелен мед, 30 грама шушулки от майчин лист и 15 грама рафинирана сяра. След това се прави коремен компрес от 4 хасени парчета, натопени с обикновена хладка вода или пък в чай от лайка, отгоре се поставя вестник и вълнен пояс. Държи се цяла нощ. При хроничен запек без кръвотечение следва парна баня на ануса и то върху дълбоко гърне напълнено с врящ чай от лайка, с продължителност, докато има пара, а след препотяването се прави кръстосан компрес от 4 парчета, натопени в топла отварка от листа и цвят на бял равнец. $ супени лъжици се запарват с 600 грама вряща вода, вари се още 5 минути и като изстине се прецежда. На главата се слага цяла шапка от пресен селски хлебен квас, забъркан отпреди 4 часа с 7-10 супени лъжици диви кестени, настъргани с кората. Държат се цяла нощ или докато досадят на болния.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *