ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да спасим простатата си

Смесват се по 1 част жълт смил, царевични близалца и стръкове от бял равнец и по 2 части липов цвят и плодове от шипка. 3 супени лъжици смес се заливат с 1 литър студена вода и престояват 8-10 часа. След това се вари още 7 минути и престоява 30 минути. Отварата се прецежда и се пие по половин чаена чаша 4 пъти на ден 1 час след ядене.

5 грама шишарки от хмел и 15 грама стръкове от дяволска уста се заливат с 600 мл вряща вода, Престояват 5-6 часа, прецеждат се и настойката се пие по 100 мл 3 пъти на ден след хранене. Лечението продължава 1-1,5 месеца.

Смесват се по 4 части стръкове от жълт кантарион и полски хвощ, по 2 части цвят от липа и жълт смил, венчелистчета от метличина и 3 части цвят от черен бъз. 4 супени лъжици от сместа се заливат с 1 литър студена вода. Престоява цяла нощ и сутринта се вари 10 минути. Приема се по половин чаена чаша 3 пъти на ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *