ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Семена от копър помагат при болен панкреас

Смесват се по 3 части семена от копър и листа от мента, по 2 части плодове от глог и цвят от жълт смил и 1част цвят от лайка. 5 грама от сместа се залива с чаша гореща вода, вари се на кипяща водна баня 30 минути, престоява 1 час, изстисква се и се пие по 50 мл 3 пъти на ден 1 час след хранене.

Смесват се по 1 част семена от анасон, царевични близалца, корени от глухарче, стръкове от пача трева, жоловлек и трицветна теменуга. 5 грама от сместа се залива с 1 чаена чаша гореща вода. Вари се на водна баня 30 минути, престоява 10 минути, прецежда се и се пие по 200 мл 3 пъти на ден преди хранене.

Смесват се по 2 части листа от мента и коприва и кори от елшовиден зърнастец и по 1 част корени от аир и валериана. 5 грама от сместа се залива с 1 чаена чаша гореща вода. Вари се на водна баня 30 минути, престоява 10 минути. Пие се по 50 мл 2 пъти на ден сутрин и вечер преди хранене при запек. Лечението продължава 5 –7 дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *