Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Чудна супа топи 6 кг за седмица

Чудна супа топи 6 кг за седмица, затова спокойно можете да я включите във вашето меню и да бъдете несравнимо елегантни

Уникалната диета, при която се яде основно от чудната супа, смайва диетолози като топи 6 кг за 7 дни

Днес ще ви предложим една сензационна диета, която се превърна в истински световен хит сред светилата при диетолозите. Този хранителен режим се гради на консумирането на чудна супа, благодарение на която ще свалите 6 кг само за една седмица, пише За жената.

Тази тайнствена супа се приготвя от следните съставки. Необходими са ви:

6-7 скилидки чесън;

около 500 грама пресни домати или консерва;

2 броя зелени пиперки;

1 малка зелка с тегло около килограм;

1 връзка прясна целина.

1 кубче зеленчуков бульон.

supa-dieta
С тази чудна супа ще свалите 6 кг за 1 седмица

А ето и как се приготвя тази чудна супа:

Всички зеленчуци измийте добре и след това нарежете на кубченца. Залейте ги добре с вода. Прибавете още подправки като сол, черен пипер, по желание може и къри. След това оставете всички съставки да поврат на силен огън за около 10-ина минути. После намалете котлона и оставете супата да се свари.

Най-хубавото на тази супа е, че в нея няма никакви калории и затова можете да си хапвате от нея по колкото и когато ви се прииска през деня. А още по-хубавото е, че освен тази супа вие ще можете да си хапвате и друга храна.

По време на първия ден от седмицата на чудната супа, вие ще можете да си хапвате всякакви плодове, с изключение на бананите. Допълнително можете да пиете чай и кафе без подсладител и без добавка мляко, допустим сок е този от червени боровинки, както и се препоръчва да пиете поне 2 литра вода през деня.

Вторият ден от режима, можете да консумирате от чудната супа, заедно с различни зеленчуци. Те могат да са пресни или от консерва. Не се допускат варива като боб, грах, царевица или леща. На обяд можете да изядете един сварен картоф намачкан или намазан с малко краве масло. Този ден се допуска да пиете само вода.

По време на третия ден от яденето на чудната супа, се допуска консумирането на пресни плодове и зеленчуци, като не се позволява яденето на картофи, бял боб и банани. До този ден трябва да сте свалили поне 2 кг от теглото си.

Четвъртият ден е денят на супата в добавка от плодове и зеленчуци, като се допуска изяждането на 1 банан, разделен на няколко приема по парче. Допустимо е да пиете прясно обезмаслено мляко и много вода.

Петият ден се допуска със супата да си хапнете около 500 грама телешко месо, разделено на 2 или 3 приема. То трябва да бъде приготвено на пара или на скара, за да е по-диетично. Като гарнитура към телешкото се допускат свежи или консервирани домати. Не забравяйте да пиете много вода.

По време на шестия ден заедно със супата отново можете да си хапнете телешко, като салатката към него трябва да е зеленолистни зеленчуци – пресен спанак, маруля, салата, рукола, айсберг.

Последният ден от режима, при който се хапва основно от чудната супа, се свързва с приготвянето на кафяв ориз със зеленчуци. И не пропускайте пиенето на поне 2 литра вода на ден.

Ако сте спазили целия хранителен режим, то в края на седмицата на супа трябва да сте стопили поне 6 кг от теглото си. След като изтече тази седмица обезателно трябва да си направите почивка, но не забравяйте, че не трябва да ядете хляб, пържени храни, тлъсто месо. След почивката отново можете да направите разтоварващия режим с чудната супа.

ВОДОРАСЛИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *