Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечение на хрема

Взема се сок от чесън. Ситно се нарязват 3-4 скилидки чесън и се заливат с 50 мл кипяща вода. Запарват се 1-2 часа и течността се прецежда. Капват се по няколко капки в носа няколко пъти дневно.

Вземат се стръковете и листата на блатняк. 2 чаени лъжички от билката се заливат с една чаена чаша вряща вода. Вари се на слаб огън докато водата остане наполовина и се прецежда. След това 1 мл от получения екстракт се смесва с 9 мл растително масло, отново се вари няколко минути на тих огън и се запарва още няколко минути. След като изстине 2 пъти дневно в носа се слагат по няколко капки.

Взема се запарка от зелен чай. При лечението на хрема е много полезна запарката от зелен чай. Една чаена лъжичка изсушен зелен чай залейте с една чаена чаша вряща вода и запарете 15-20 минути. Прецедете. С помощта на пулверизатор почиствайте натрупаните в носа секрети. Правете го 6-8 пъти дневно. Преди сън капнете във всяка ноздра по 3-4 капки топла запарка. И така до пълното оздравяване. За разлика от патентованите лекарства тази запарка не дразни слизестата обвивка на носоглътката.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *