Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Топлата вода лекува редица тежки заболявания

Чаша топла вода сутрин върши чудеса за организма

Японски специалисти препоръчват лечение с топла вода на редица тежки заболявания, а методът дава бързи резултати.

Сред тежките болести, които могат да бъдат излекувани само с помощта на топла вода са астма, бронхит, рак и много други.
Този метод е известен на японците от векове. Единственото, което трябва да правите е да сте постоянни в приема на чаша топла вода сутрин на гладно.

Японците са категорични, че този метод подобрява функциите на организма. Благотворното въздействие на този е потвърдено и от научни изследвания.

Чаша топла вода сутрин върши чудеса за организма
Чаша топла вода сутрин върши чудеса за организма

Японски медици твърдят, че приемът на топла вода сутрин на гладно е в състояние да ни избави от менингит, артрит, бронхит, астма, затлъстяване, диабет, запек, менструални болки, диария, всички видове болести на гърлото, очите и ушите, епилепсия, главоболие, дори и рак.
Неслучайно славата на японската алтернативна медицина се носи из целия свят.

Специалисти уточняват, че приемът на чаша топла вода сутрин трябва да става дори преди да сме си измили зъбите. Изпиват се четири чаши по 160 мл. топла вода, след което можем спокойно да свършим сутрешния си тоалет. 45 минути след приема на чашата топла вода не се приема нищо друго. Ако не можете да приемете толкоз много вода наведнъж, бихте могли да започнете с по-малко количество като постепенно го увеличавате.

След като изтече това време можете да закусите като два часа след закуска не приемате никакви течности.
Това правило важи и за останалите хранения, тъй като е известно, че приемът на течности след нахранване разрежда стомашните сокове и по този начин затруднява сериозно работата на храносмилателния тракт.
Единственият страничен ефект на този метод е, че действа диуретично, пише zajenata.bg.
Преди да го приложите е добре да се консултирате с личния си лекар.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *