ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво да предприемем при разстройство

Взема се кората на плодовете от нар. На една чаена чаша вода се слагат една супена лъжица нарязани кори. Врат 10 минути на тих огън, запарват се един час и течността се прецежда. Пие се по половин чаена чаша 4 пъти дневно на гладно при разстройство. Смята се за едно от най силните средства на природната медицина.

Взема се кората на ръждив бряст. Натрошете кората и я счукайте на прах. Смесете няколко супени лъжици с толкова мед, че да можете да оформите от сместа топчици. Посипете ги с брястов прах и ги приберете в закрит съд. При първите признаци на диария сложете едно топче в устата си и го дръжте там докато напълно се разтвори. Ако е необходимо повторете процедурата.

Смесват се 2 части стръкове с листа пипериче, 1 част стръкове с листа полски хвощ. Билките се смесват в посоченото съотношение и се разбъркват добре. Варят се 3 минути на тих огън в 500 грама червено домашно вино. Пие се гореща по половин чаена чаша на всеки 4 часа.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *