Лечим ли е артритът

Вземат се шушулките на фасул. На 1 литър кипяща вода се слагат една супена лъжица нарязани шушулки. Запарва се два часа на много слаб огън. След изстиване течността се прецежда. При ревматоиден артрит се пие една супена лъжица 3 пъти дневно 30 минути преди хранене.

Вземат се листата и плодовете на облепиха. При ревматоиден артрит се препоръчва да се втрива облепихово масло в предварително затоплените стави. Преди и след втриването върху болните места трябва да се сложи морска сол. Прави се така: солта се сгрява, налага се върху ставите, обвива се отгоре с хартия и мястото още веднъж се затопля.

Смесват се миризлива теменуга, листата от бреза, листата от коприва, корените от магданоз. На 200 мл кипяща вода се слагат 10 грама от добре размесените билки. Запарват се и след прецеждането се пие по половин чаена чаша 4 пъти дневно при ревматоиден артрит.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *