Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Втори метод за подобряване на храносмилането

Част 1

Той включва промени в начина ви на живот.

hranosmilane2Пийте вода, най-малко 8 чаши на ден. Водата помага на тялото ви да се прочисти от токсините, които пречат на доброто храносмилане.

Носете си бутилка вода с вас през целия ден. Това ще ви помогне да не забравяте пиенето на вода и ще можете да наблюдавате количеството, което сте изпили. Ако имате повече физическо натоварване, пийте вода допълнително.

Избирайте плодове и зеленчуци, които са с високо съдържание на вода, като диня, краставици и портокали.

Правете редовни упражнения, защото те улесняват храносмилането като  подобряват кръвообращението, което стимулира мускулите на червата.

Имате ли нормално тегло? Наднорменото тегло може да окаже натиск върху коремната област и да причини заболяване, при което клапанът между стомаха и хранопровода не се затваря правилно в резултат на киселинен рефлукс и киселини в стомаха. Можете да направите това безопасно и ефективно чрез комбинация от здравословна диета и упражнения.

Намалете размера на порцияте, яжте през два часа по малко и дъвчете бавно. Бързото хранене ви кара да поглъщате големи количества храна.

Избягвайте да се храните, докато гледате телевизия, проверявате Facebook или четете списание или вестник, тъй като сте склонни да ядете повече, когато сте разсеяни. Яжте на масата и се съсредоточете върху всяка хапка, която слагате в устата си.

Починете си от лошите навици. Опитайте няколко дни без сладки закуски, преработени храни, алкохол, никотин и кофеин. Това ще даде на храносмилателния тракт шанс да възвърне естествения си баланс.

След тази почивка, можете да опитате с естествена детоксикираща програма за здравето на храносмилателната система.

Слагайте бутилка с топла вода на корема си след хранене. Този прост трик може да подобри храносмилането, като помага на мускулите на стомаха и червата да се отпуснат.

Проверете лекарствата, които пиете да не би някои от тях да предизвикват газове, подуване на корема, гадене или други храносмилателни странични ефекти. Говорете с вашия лекар дали трябва да минете на алтернативен вариант или да вземете протектор за стомаха.

 

Продължение …

 

Светът на здравословното хранене е пълен с лъжи!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *