ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето как лесно да се отървем от досадния целулит!

Всички дами са суетни по темата за излишните килограми или портокаловата кожа, затова днес ще ви предложим няколко съвета срещу лошия целулит

Ако имате целулит или сте качили по празниците няколко излишни килограми ето някои съвети как лесно да се разделите с тях. В началото на съветите си ще трябва обаче да определим, че ще разглеждаме някои групи фактори, които оказват важно влияние при борбата с неприятния целулит.

Тези пет групи фактори са приемането на достатъчно количество вода, здравословно хранене, редовни физически натоварвания, чести масажи и най-добрия за вас антицелулитен крем или продукт.

celulit
Избавете се от досадния целулит

Първото условие в битката с досадния целулит е приема на минимално 2 литра вода. С пиенето на повече вода се засилва правилната обмяна на веществата. Повечето вода предизвиква интензивна работа на бъбреците и така се изхвърлят токсините от организма.

Второто условие е балансирането хранене, честият прием на малки количества храна, с преобладаващи ястия от зеленчуци, в които са запазени полезните за организма фибри и целулоза. Така по идеален начин се пречиства стомашно-чревния тракт от събраните шлаки и те се изхвърлят от тялото.

В битката с неприятния целулит се включват особено успешно и подходящите физически упражнения. Дори елементарни натоварвания като ходенето пеш или изкачването на стълби ни позволява да се радваме на стегнато дупе и ханш.

Не бива да пропускаме и масажа. За премахване на целулита се прилага масаж с четка, с която да се разтъркват проблемните зони под душа. Освен раздвижване на мастната подкожна тъкан, ние ще ексфолираме кожата си и ще я направим чиста, здрава и сияеща.

И като всяка уважаваща себе си жена, препоръчваме ви да изпробвате различни антицелулитни продукти, с които да осъществите нужния ви масаж.

Ако се съобразявате с тези пет фактора, то тялото ви завинаги ще каже сбогом да неприятния целулит. Опитайте!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *