Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Д-р Дора Пачова: С хомеопатия може да се лекува грип

Д-р Дора Пачова е председател на асоциацията на лекарите  хомеопати в България. Тя обясни как с хомеопатия може да се лекува грип

Д-р Щонова в рубриката по bTV   „Духът на здравето“ покани д-р  Дора Пачова, за да могат и скептиците да се убедят, че лечението с хомеопатия е прогресивно и доказано ефективно, сочат проучвания дори от университети в Израел.

В малкото топче – гранула  хомеопатично средство има субстанция от лечебно растение, корен или минерал, започна разговора д-р Щонова.

Преди да бъдат оформени въпросните гранули в лаборатории с изключително висока хигиена и стерилност се приготвят въпросните хомеопатични разтвори.

Лицата, които приготвят тези разтвори трябва да бъдат физически здрави и в изключително добра кондиция.

homeopatiata
Д-р Дора Пачова лекува и грип с хомеопатия

Когато въпросните разтвори са готови, следва оформянето на малките гранули.

Когато въпросната гранула хомеопатия попадне в устата на пациента и установи контакт с лигавицата на устата, тя попада в контакт със слабо магнитно поле – това е човешкото тяло, лечебната информация, която е кодирана в хомеопатичната гранула, се разпръсква из цялото тяло.

Но усвояването  на лечебните субстанции на хомеопатичните средства не става както при традиционните хапчета и сиропи – през стомаха, а директно от устата се разпространява от клетка в клетка.  Това ги прави уникални и бързо действащи.

Друга уникална функция на лекарствата от хомеопатия е, че те стимулират отделните жлези да произвеждат по спешност допълнително количество някакви хормони или други биологични микроелементи, от които пациентът се нуждае в определен момент.

homeopatiata
Различни флакони с хомеопатия

Д-р Щонова поиска разяснение от д-р Дора Пачова как така при ужилване от пчела, оса или ухапване от друго насекомо по време на пикник  едно хомеопатично средство ще спаси пациента.

Изгледайте сами цялото интервю с д-р Дора Пачова за лечението на грип и други болести с помощта на хомеопатия ТУК.

Добре е сами да чуете поясненията на специалиста.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *