Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепти за стеснение на порите на кожата

Много е полезно редовното измиване със запарка от мента. Запарете една шепа мента в 1 литър вряща вода и прецедете. Добри резултати могат да се постигнат с хвощ, теснолистен живовлек и мащерка.

Варете една шепа корени от бял оман в 2 литра вода в продължение на 15 минути, оставете да покисне малко и прецедете. Мийте кожата с отварата. Със същата отвара могат да се правят и компреси. Успоредно с компресите трябва известно време да се пие чай от корени на бял оман. Залейте половин чаена лъжичка изсушени корени с чаена чаша вряща вода и оставете да кисне 5 минути. Чаят се изпива неподсладен.

Препоръчва се и чаят от бяла ружа. Накиснете за през нощта 3 чаени лъжички изсушени корени в 1 чаена чаша студена вода. На сутринта затоплете леко извлека. Изпива се бавно. С извлека може и да се мие кожата. Най-добре е да се правят

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *