Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билков букет при мазна кожа

Набавете си смес от 3 части мащерка, 4 части земна ябълка, 3 части цвят от бяла ружа, 2 части мента и 2 части градински чай. Запарете една супена лъжица от сместа с една чаша вряща вода и оставете да кисне десет минути. Пийте в продължение на три седмици по 2 чаени чаши на ден.

Много ефикасно срещу мазната кожа може да се окаже миенето на лицето с билков чай. Смесете 3 части корени от сапуниче, 2 части орехови листа, 2 части цвят от раменка, 1 част лопен, 3 части хвощ и 4 части цвят от бял глог. Накиснете 50 грама от сместа в 1 литър студена вода за 1 час. Кипнете за кратко, оставете похлупени за десет минути и прецедете. Кожата на лицето се мие 2 пъти седмично.

Глезете редовно кожата си с парни бани. Смесете равни части розов цвят и мащерка. Запарете една шепа от сместа с 2 литра вряща вода и оставете да кисне десет минути. Наведете се над тенджерата, покрийте глава с кърпа и така останете няколко минути. Правете баня 2 пъти седмично. Към лечението спада и изпиването всяка сутрин и вечер по 1 чаша от следния чай: смесете равни количества градински чай и мащерка. Запарете една чаена лъжичка от сместа с една чаша вряща вода, оставете да кисне 5 минути и прецедете. Лечението е много успешно ако се проведе с розмарин в същите количества.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *